30 Mayıs 2013 Perşembe

Özel Akademi Erkek Öğrenci Yurdu

Uzak şehirlerde olup Kocaeli'de üniversiteyi kazanan erkek öğrenciler,evlatlarınız.Sıcak bir aile ortamında kalmak istermisiniz ? Ferah,her biri 30 m2olan odalarımızda,her öğrenciye ait bazalı yatak,dolap ve çalışma masası mevcut, 24 saat sıcak su , sınırsız internet,lig tv,spor odası,çamaşırhane,ortak kullanıma ait mutfakta ücretsiz çay,tost makinesi ve mikrodalga fırınını her  saat kullanabilme imkanı,ayrıca buzdolaplarında yiyeceklerinizi muhafaza edebiliyorsunuz,boş zamanlarınızda langırt,bilardo ve masa tenisi oynayabilir yada televizyon seyredebilirsiniz.Giriş parmak izi ile yapılmakta olup, kamera sistemimiz  mevcuttur. Gündüz ve gece güvenlik görevlisi size her sorununuzda yardımcı olmaktadır. Umuttepe ye  gidebilmek için okul saatinden 10 dk. önce uyanmanız yeterli çünki ulaşım 5 dakikalık mesafede. Yurdun önünden otogara,şehir merkezine ve umuttepeye sürekli otobüs mevcut. Kocaeli'de yurt arayan sizler yada tanıdıklarınız.
M.E.B.  Özel Akademi Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu' nu görmeden kararınızı vermeyiniz.Ön kayıtlar Haziranın 25'ine kadar alınmaktadır. Yeni öğrencilerimizi bekliyoruz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Kırklareli kız pansiyonu arıyorum da acaba fiyatlar neden pahalı? Genel olarak kırklareli öğrenci yurdu var fakat oda erkek kız karışık. En son olarak birde ismi Kırklareli kız yurdu olan yer var orası ile bir bağınız var mı acaba?

Sabiha dedi ki...

Merhaba Güzel oyunlar oyna,Burası Kocaeli maalesef Kırklareli yi pek bilmiyorum.